Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.10.23.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 636. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.10.23. Sport Nemrég közöltem a XXXVI. Sport Erdõvidék Kupa szép eredményeit. Most újból jó híreket közlök. Máthé Sándor-Zoltán aligazgató, testnevelõ tanár újságolta, hogy: “Megyei bajnok a Baróti Gaál Mózes Iskola négypróba csapata”. Mint mondta szombaton, október 17-én a városi iskolák megyei szintû négypróba (tetratlon) versenyén az iskola fiúcsapata I. helyezést ért el. Csapattagok: Kónya Hunor-Barnabás, Lázár Ábel, Égetõ Hunor-Zoltán és Niczuj Hunor-Dénes. Kiemelkedõ eredményt ért el Kónya Hunor Barnabás, aki megnyerte a 800 méteres síkfutás versenyszámát, valamint a távolugrást és az egyéni összetett bajnoki címet is elhódította 297 ponttal,  Lázár Ábel  VI. és Égetõ Hunor-Zoltán IV. helyezést ért el, és megnyerte a kislabda dobás versenyszámát is. A lányok se maradtak le a fiúktól, hiszen a lánycsapat az V. helyezést érte el. Csapattagok: Kozák Timea, Bögözi Laura és Bögözi Claudia.
Az I-IV osztályosokat Incze Paula, Boda Szinthia- Szidónia, Buksa Tamás és Beke Tasnád képviselte. Õk két versenyszámban mérték össze tudásukat a 600 méteres síkfutásban és az 50 méteres síkfutásban. Utóbbi versenyszámban Incze Paula megyei bajnok lett. Szívbõl gratulálunk a kiemelkedõ eredményekhez, valamint a diákok és a felkészítõ tanárok lelkes hozzáállásáért, hiszen ilyen szép eredményt elérni csak következetes munkával lehet. „Végre a kitartó munka meghozta gyümölcsét. Csak így tovább!”- mondta Máthé Sándor –Zoltán tanár úr. (Kísérõtanárok: Aczél Attila és Simon Attila testnevelõ tanárok.)   

Antal Izabella


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 636. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.