Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.08.21.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 627. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.08.21. Aktuális hírek

 Augusztus 12-én, 18 órakor értesítették a nagyajtai rendõrséget, hogy ismeretlen tettesek elloptak két kerékpárt, amelyek a tömbház oldalához voltak állítva. A helyszínre érkezett rendõrök az egyik kerékpárt nem messze a tömbháztól megtalálták elhagyva. A kivizsgálás során kiderült, hogy a másik kerékpárt L.S.I. 17 éves és L.S.A. 15 éves baróti kiskorúak lopták el. A rendõrség ezúton is felhívja a kerékpár tulajdonosok figyelmét, hogy ha bárhol otthagyják kerékpárjaikat, biztosítsák le azokat.

 Augusztus 16-án, fél 8 körül B.A. kisbaconi lakos értesítette a baconi rendõrséget, hogy G.I. 27 éves kisbaconi lakos a falu határában egy késsel megfenyegette, majd kisebb sérüléseket is okozott a nyakán és a kezén. Miután a rendõrség a helyszínre érkezett G.I., aki ráadásul ittas állapotban volt, felemelte a kést. Az ügyben kivizsgálás folyik a 61-es törvény értelmében, törvénytelen fehér fegyver használata vádjával. A sértett felet a törvényszéki orvos vizsgálja meg.

 A baróti rendõrség akciója során azonosított egy pár gyeplõt egy nyilvántartott gyanúsított lakásában. A nyomozás során öszegyûjtött információk alapján a bûnügyi osztály megállapította, hogy P.J. 38 éves felsõrákosi lakos tulajdonította el a gyeplõt Sz. I. felsõrákosi lakos csûrjébõl, majd az ellopott gyeplõt eladta 5 lejért. A gyeplõt visszaszerezte a rendõrség, és visszaszolgáltatta a tulajdonosnak. A rendõrség bûnügyi osztálya folytat nyomozást az ügyben lopás gyanújával. 


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 627. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.