Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.08.14.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 626. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.08.14. Közélet

A szégyenben maradt lakók
 Felháborodásunkat nyilvánítjuk ki a “Replika jogán” címû olvasói levéllel kapcsolatban, mivel valótlan dolgokat állít a szerzõje.
     “Õnekik nem volt joguk panaszt tenni ellenem” – írja Dragoº Cezar. Tehát mi, akik nyolc éven keresztül az álatlunk elfogyasztott víz- és csatornázási díjat a kezébe adtuk, és õ azt soha senkinek nem továbbította, s ezért perrel vagyunk fenyegetve, most még annyi jogot sem formálhatunk, hogy megkérdezzük: “Hol van a pénzünk?” De bizony megkérdezzük, és további lépéseket teszünk, addig kérdezzük, amíg megtudjuk. Azért, mert az igazság dióhéjban annyi, hogy a Közmûvek Rt. (Goscom S.A.) által szolgáltatott vizet nyolc éven át fogyasztottuk, és az árát a Dragoº Cezar kezébe tettük. Mos meg olvassuk a perrel fenyegetõ felszólításokat, mivel hatalmas adósságunk halmozódott fel a volt vízszolgáltatónál. Olyan család is van, amelynek 67 millió régi lejes adóssága van, habár megvan a víz kifizetését igazoló nyugtája. Az a család sem kérdezheti meg, hogy hol van  pénze? Dragoº szerint a Közüzemek Rt. csalárd könyvelést végzett, és törvénytelen vízárakkal dolgozott, a polgármesteri hivatal keretén belül mûködõ Vízszolgáltató Igazgatóság törvénytelen, a lakók által aláírt jegyzõkönyv, amivel 2008. 05. 22-én egyhangúan leváltották a lakóbizottság elnöki tisztségébõl, törvénytelen volt. Azok ellen pert is indított, csak levelében azt felejti el megemlíteni, hogy ezeket a pereket az ellenfelek nyerték meg.
    A beperelt Derzsi V. esetével az a véleményünk, hogy Dragoºnak nem támadnia kéne a volt vízszolgáltatót, hanem átadnia a pénzt, amit D. V. –tól nyolc éven át kapott az elfogyasztott vízért, mert ezt a vizet a Közüzemek Rt. szolgáltatta. A tiszteletrõl meg annyit, hogy ezt a 2004-es választásokon Barót lakossága kinyilvánította, mikor 82 szavazattal támogatta Dragoº urat. Pedig mindenkinek megígérte akkor, hogy az évek során felgyûlt tartozásokat a Közüzemek Rt.-vel szemben mind eltöröli. Tehát mi egy pillanatig sem érezzük, hogy szégyenben maradtunk, hisz nincs erre okunk és további lépéseket téve, mindenütt, mindenkitõl ezt kérdezzük: Hol a pénzünk?

A 9A tömbház lakói: Ifj. Boda János, Barok Mihály, Kalitka Erzsébet,
Urák Vilhelm, Sorbán Ferenc,
Barta Rozália, Máthé Enikõ


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 626. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.