Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.08.14.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 626. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.08.14. Aktuális hírek

Augusztus 4-én B.A. 67 éves felsõrákosi lakos értesítette a baróti rendõrséget, hogy augusztus 2 és 4 között ismeretlen tettesek betörtek a fia lakásába és elloptak 300 lejt, lévén, hogy a fia és családja a tengeren voltak. A helyszínre érkezett rendõrök megállapították, hogy a lakásba a megfelelõ kulcsokat használva hatoltak be és elloptak 300 lejt, egy Sony Ericson márkájú mobiltelefont és több ékszert is. A kivizsgálások során a rendõrök azonosították a tetteseket Sz. M. 10 és Sz. B. 7 éves felsõrákosi kiskorúak személyében, akik augusztus 2-án tudatában annak, hogy a háziak nyaralni mentek, elvették a bejárati ajtó kulcsát, amely egy virágtartó alatt volt.

 Augusztus 4-én 9 óra körül N.E. baróti lakos értesítette a rendõrséget, hogy július 27 és augusztus 4 között ismeretlen tettesek a mezõgazdasági területérõl elloptak 100-120 fészek krumplit. A rendõrök helyszínre érkezése után kiderült, hogy több alkalommal is loptak el krumplit a területrõl. A felbecsült kár kb. 150 lej. A rendõrség kivizsgálást folytat a tettesek azonosítása érdekében.
K. Cs. 20 éves vargyasi lakos személyében azonosították a július elején történt lopás elkövetõjét, aki Sz. E. felsõrákosi lakostól lopott el 600 kilogramm szénát. A kár értéke kb. 100 lej volt, de sikerült visszaszerezni az ellopott szénát.

 Augusztus 8-án a baróti rendõrök és a Befektetési Társaság munkatársai ellenõrzõ akciót tartottak a luxusadóval ellátott termékek törvénytelen forgalmazása terén, amely alkalomból A.E. 28 éves olaszteleki lakosnál találtak 50 karton  cigarettát, amely nem volt ellátva zárjegygyel. A Befektetési Társaság munkatársai elkobozták a cigarettát és szabálysértésért megbírságolták a törvénytelen forgalmazót.

 A Silv-Alim részvénytársaságnál július végén történt lopás elkövetõit azonosították K.J. 37 éves nagybaconi és G.K. 22 éves baróti lakosok személyében. A tettesek 810 lej értékben 4500 kilogramm szénát loptak el a részvénytársaság területérõl.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 626. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.