Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.07.03.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 620. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.07.03. Aktuális hírek

 Június 25-én a baconi rendõrök azonosították V.M. 31 éves és B.I. 60 éves magyarhermányi lakosokat, akik június hónap folyamán levágtak és elloptak egy körtefát, egy helyi portáról. A rendõrség kivizsgálást indított az elkövetõk ellen lopás gyanújával.

 Június 26-án, 1 óra körül a Köpec és Miklósvár közötti útszakaszon autóbaleset történt, amelynek során egy személy könynyebb sérüléseket szenvedett. Az autót T.K. 35 éves  baróti lakos vezette, és alkoholszagot árasztott. A teszt elvégzése után a mérõmûszer 1,30 mg/l alkoholt mutatott, ezért a rendõrök a baróti kórházba kísérték vérvételre. Az autóvezetõ ellen folyik a kivizsgálás ittas vezetés közutakon vádjával és nem szándékos testi sértés gyanújával.

 Június 29-én éjjel 1,30-kor Köpecen egy autó a telefonkábel oszlopának ütközött, melynek következtében a oszlop kitört. Az autóvezetõ B.A. 46 éves apáczai lakos, akit leteszteltek és a mérõmûszer 0,44 mg/l alkoholt mutatott, ezért a rendõrök vérvételre kísérték a baróti kórházba. Kivizsgálást indítottak ellene ittas vezetés közutakon gyanújával.

 Június 30-án a baróti rendõrség közlekedés rendészeti osztálya a bölöni rendõrség munkatársaival közösen ellenõrzéseket folytatott, melynek során azonosították P.J. bölöni lakost, aki egy forgalomba be nem írt motorbiciklit vezetett. A kivizsgálás során kiderült, hogy az autóvezetõ nem rendelkezik semmilyen típusú hajtási engedéllyel. A rendõrség kivizsgálást indított hajtási engedély nélküli vezetés közutakon és forgalomba be nem írt jármû vezetése gyanújával.

 A rendõrség felhívja a szülõk figyelmét, hogy a vakáció ideje alatt figyeljenek oda gyerekeikre, és a közúti balesetek elkerülése érdekében ne engedjék õket az uton biciklizni és játszani.

 A rendõrség a mezei lopások megelõzése érdekében arra kéri a gazdákat, tulajdonosokat, hogy bátran forduljanak a rendõrség munkatársaihoz, kérjenek segítséget és a rendõrökkel közösen folyamatosan tartsanak ellenõrzéseket a földek környékén.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 620. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.