Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.07.29.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 985. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.07.29. Sport

Túl egy táboron és az évad utolsó versenyén

Július 5-9 között, a baróti Tanulók Házánál felkészítõ táborban vettek részt Dimény Olga tornásztanítványai, a táborban húsz tanuló napi kéttszer, három órás edzésen csiszolta tudását, gyakorolta a különbözõ tornászelemeket, új koreográfiákat tanultak be. A munka mellett jutott idõ a szórakozásra is, a különbözõ esti programok szervezésé-vel úgy kicsiknek, mint a nagyoknak egyaránt nagyon tetszett.  Az öt nap legnagyobb sikere és egyben eredménye az volt, hogy a 8-10-esekbõl álló csoport, a következõ évadra két koreográfiát is elõ tudott készíteni - tudtuk meg Dimény Olga oktatótól. A tábor szervezõi köszönetet mondanak Barót Város Tanácsának, és a táborozó gyerekek szüleinek a sok finom süteményért. Alig járt le a tábor máris versenyre igyekeztek az 5-8-as csoport tagjai, akiknek ez volt az évad utolsó szereplésük.
Ezuttal Gãeºti-re ment július 18-án a: Moroianu Anna, Cocean-Szekeres Kriszta, Szõke Renáta, Bogyor Hajnal, Gál Noémi, Bedõ Vivien, Szász Mónika, Zajzon Kincsõ, Lázár Kata, alkotta csoport. Kitûnõen sikerült a szereplés, hiszen úgy az aerobik, mint a fantázia gyakorlatukkal I. helyezést értek el. Dimény Olga volt a csapat felkészítõje, aki ezúton is gratulált a lányoknak az elért nagyszerû eredményért.

Lejegyezte: Albert Egon

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 985. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.