Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.04.22.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 971. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.04.22. Sport

II. hely a felsõrákosi általános iskolának

Április 16-án szervezték meg Baróton, a Rugby Tag Gimnáziumok Olimpiájának helyi versenyét a városi sportpályán. Hat megye, Kovászna, Hargita, Maros, Brassó, Szeben és Fehér megye csapatai mérték össze erejüket, tudásukat. A tét, hogy a nyertes csapat továbbjut az országos versenyre, mely Bukarestben lesz. Kovászna megyét a Simon Attila testnevelõtanár által felkészített felsõrákosi csapat kepviselte, mivel õk jutottak tovább a megyei versenyen, mely április 3-án volt megtartva ugyancsak Baróton. A rákosi csapat itt is bejutott a döntõbe, nagyon kevés tartotta, hogy õk nyerjék meg a helyi bajnokságot, a nagy csata után végül második helyen végeztek.
Eredmények: I. hely a szentpéteri ált. isk., Brassó megye, - Petrule Dan felkészítõ tanár, II. hely Gaál Mózes Ált. Isk., Felsõrákos, - felkészítõ: Simon Attila. III. hely: abrudbányai HCC Iskola, Fehér megye, - felkészítõtanár: Cira Grigorescu Gabriel. A szervezõk köszönetet mondanak a Városi Sportklubnak a pálya biztosításáért, és a polgármesteri hivatalnak, akinek a segítségével külön ajándék jutalommal díjaztunk minden résztvevõ gyereket. Köszönet a Baróti Szabó Dávid Líceum vezetõségének, akinek a segítségével elszálásoltuk a versenyre érkezõ bírókat. Köszönet a Kovászna Megyei Tanfelügyelõségnek, és a Román Rugby Szövetségnek, akik kupákkal és oklevelekkel jutalmazták az I-III. helyezetteket.

A szervezõk: Vajda Augusta-Ildikó,
Aczél Attila testnevelõ tanárok
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 971. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.