Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2016.04.22.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 971. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2016.04.22. Sport

Halmérés az emlékversenyen

A helyieknek ezúttal nem sok babér termett

A.E. Április 17-én második alkalommal rendezték meg a Rika Sporthorgász Egyesület szervezésében a néhai neves iktiológusról, Kászoni Zoltánról elnevezett Horgászemlékversenyt, a Barót közelében levõ, Pumpaházi holtároknál. A vasárnapi versenyre 37 sporthorgász nevezett be, a helyiek mellett voltak Brassó és Hargita megyébõl is horgászok.
Az elsõ fordulót követõen még úgy nézett ki, hogy ismételten helyi versenyzõ nyerheti meg a vándorserleget. Antal Tímea és Antal Zsolt nagyszerûen horgászott, a forduló során több szép dévért és kárászt is sikerült fogniuk. Ennek megfelelõen a második forduló elõtt Zsolt az elsõ, míg Tímea a második helyen álltak. Délutánra azonban teljesen felborult a papírforma, a halak délelõtti kapókedve nagyban alábbhagyott, így a második fordulóban nagyon nehéz volt horogra csalni õket. Akiknek ez mégis sikerült, azok nagyot léptek elõ a rangsorban, sõt a verseny végsõ helyezése is itt dõlt el, sajnos ebben már a helyi versenyzõk nem igen voltak érintettek. A nap végén a II. Kászoni Zoltán Horgászemlékversenyt a csíkszeredai Orosz Attila (4420 gr.) nyerte, második Marin Marian (Brassó, 3660 gr.), a harmadik helyet pedig Morar Pavel (Erdõszentgyörgy, 2060 gr.) foglalta el. A helyiek közül a hatodik helyen Albert Egon, a hetediken Antal Zsolt, a kilencediken Antal Tímea, a tizedik helyen Takó Tibor végzett, megelõzve a “mesterhorgász” Györfi Leventét, és a címvédõt, Nagy Zoltánt. A Horgászemlékverseny legfiatalabb versenyzõje Orosz Ervin, fair-play díj: Antal Tímea, a legnagyobb kifogott hal: Bács Tibor (2.03kg-os ponty).
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 971. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.