Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.04.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 867. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.04.11. Sport

A Cornettist megint nem tudott túllépni a 2-0-ás átkon, Kovács Józsefék (Dodó, a képen a labdával), nem éltek a lehetõséggel

Semmi nem dõlt még el a bajnoki címet illetõen

A.E.A forduló 14. játéknapján gyõzni tudott a két bajnokesélyes (Erpék, Kormos), igaz a Erpék eléggé megizzadt a Cornettist ellenében, és gyakorlatilag az utolsó másodpercek döntötték el azt, hogy a találkozó nem végzõdött döntetlennel. A forduló további mérkõzésein a Kormos simán túllépett a Trox csapatán, gyõzött a Zecovi, és a Csillag is.

A két fontos játékosát is nélkülözõ Erpék, úgy állt fel a Cornettist ellen, hogy nekik mindenképpen gyõzniük kell, mindezt úgy, hogy kapusposzton változás történt (Sárközi helyét Bocz vette át), valamint hiányzott sérülés miatt a csapatból Bódi. Kiderült, mindkét hiányzó játéka nagyon kellett volna most az Erpéknek, akik így inkább szenvedtek a Cornettist ellen, és némileg a szerencsének köszönhetik a 3-2-es gyõzelmet.Az ellenfél, a Cornettist nagyjából ismét hozta formáját, az elsõ félidõben két góllal vezetett a régi önmagát keresõ bajnokesélyessel szemben. Az, hogy vezetnek, nem elõszõr fordul elõ, így volt ez a Csillaggal, a Fazizsó-val, a Zecovival is, ám ezeket a mérkõzéseket rendre elbukták, vagy döntetlen lett belõle. Ezzel a teljesítménnyel a focihoz jobban értõk táborában õk lettek az “egy félidõs csapat”. Pedig, ha az ajtó ablak helyzeteiket kihasználják, ráadásul a második félidõben emberelõnyben is játszottak rövid ideig, akkor könnyen lehet, hogy megverik a bajnok aspiránst.
De nem így történt, summa-summárum a focit góllal játsszák, és általában az nyer mérkõzést, aki több gólt rúg, mint a másik, ezt a párviadalt, ha egy paraszthajszállal is, de az Erpék nyerte. Így bajnokság vége fele, ha nem téved a két élen haladó, akkor az egymás elleni mérkõzés lehet a döntõ, reméljük nagy derbi lesz!
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 867. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.