Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.04.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 867. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.04.11. Aktuális hírek

Kalendárium
Ma, április 11-én, pénteken, 17 órakor a soron következõ Kalendárium indító gondolatsora: Ha újólag, szívbõl vágyunk énünkre találni.
Szeretettel várunk Erdõvidék Múzeumába minden 10 éven felüli gyermeket, valamint ifjakat, felnõtteket, szülõket, nagyszülõket is, mert azt valljuk, a több esztendõ, többet tud. Nem zárjuk ki magunk közül a 10 éven aluliakat sem (alsó korhatár 7 esztendõ), de õket egy idõsebb testvér vagy felnõtt társaságában várjuk körünkbe! Fontos: hozzatok magatokkal kis és nagy fokú varrótût! Házigazda: Hoffmann Edit.
Húsvétra készülve
2014. április 15-én, kedden, 17 órától Erdõvidék Múzeumában, az elõzõ évekhez hasonlóan az idén is a húsvéti ünnepkörhöz tartozó tevékenységen vehetnek részt az érdeklõdök. Idén, a tojásírás mellett a tojások patkolásába is betekintést nyernek az érdeklõdõk.
Meghívottak: Demeter Mária (Barót) és Zsigmond Ibolya (Kisbacon), több esztendeje a múzeumban is felbukkanó húsvéti nyúl önkéntes segítõi, akikhez az idén Józsa József (Bodos) is csatlakozik a tojáspatkolás révén. Házigazda: Hoffmann Edit.
A tanulási és gyakorlási folyamathoz mindenki hozzon magával annyi fõtt tojást, amennyit szeretne felhasználni, valamint puha rongyot a tojások törléséhez és kevés szalonnabõrt a fényezéshez. A tojáspatkoláshoz kifújt tojásokra van szükség, de ha valakinek ez nehézséget okozna, hozza magával a nyerstojást és itt megtanulhatja annak kifújását is.
Minden korosztály képviselõit szeretettel várjuk akár résztvevõként, akár kísérõként!<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 867. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.