Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.03.28.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 865. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.03.28. Sport

A barótiaknak van amit számonkérni, többek között a mérkõzést jellemzõ gyenge bíráskodást

Kihagyott gólhelyzet, tizenegyesgyanús szituáció, bírói pontatlanságok

A.E. Nem kedvezett a szerencse sem, hétvégén a baróti legényeknek, s bár minden sanszuk megvolt arra, hogy a bajnokesélyessel legalább egy döntetlent kihozzanak, Fortuna elpártolt mellõlük, amihez azonban - csak úgy halkan tegyük hozzá - kellett a bírói hármas ténykedése is.
Természetesen a számonkérés mellett, picit önkritikát gyakorolva el kell ismerni, hogy ha Keresztély a kapussal szemben 0-0-nál berúgja az ajtó-ablak helyzetet, akkor talán másként alakul a mérkõzés sorsa, de az is igaz, hogy a vereségért a pályán 11 játékos felel.
Az elsõ “buta” vendéggól után, Cojocaru egy szép átemeléssel még kiegyenlített, aztán a elsõfélidõ végén megint kihagy a baróti védelem koncentrációja, és Szentgyörgy megszerzi a három pont sorsát eldöntõ gólt.
A játék képe alapján a hazaiak egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, a C osztályos álmokat dédelgetõ Szentgyörgyi csapattal szemben, és ez tény, innen nézve az igazságos eredmény a döntetlen lett volna. Ám ebbe sajnos, beleszólt a bírói pontatlanság is, ami az egyik oldalon szabálytalanság vagy les, az a másikon nem, erre mindenképpen jó lenne odafigyelni. A mérkõzésekre kilátogató (nem elfogult) szurkoló, ilyesmire nem kíváncsi, s ha kikap a csapat, akkor az lehetõleg megérdemelten történjen és ne más külsõ tényezõk befolyásával.
További eredmények: Bölön-Maksa 1-1, Bardoc-Bereck 1-1. Következõ forduló: Uzon–Barót, Szitabodza–Bölön, Gelence–Bardoc.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 865. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.