Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2014.01.31.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 857. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2014.01.31. Sport

A baróti csapatnál elkezdõdtek a felkészülések

A.E.Heti két ezdéssel kezdte el felkészülését a baróti VSC labdarúgó csapata, igaz az edzéseken eléggé foghíjasan jelennek meg, ugyanis a játékosok zöme dolgozik, ez nagyban befolyásolja a jelenlétet.

Jelenleg alapozó és erõnléti edzéseket tartanak, az edzések délután négy órától kezdõdnek, amit a városi sportpályán tartanak. A csapat összetételérõl annyit, hogy a hírek szerint többen érkeznek, mint amennyien távoznak a csapattól. A távozók között van a bibarcfalvi Molnár Ottó, de érkezik nagybaconból Trinfa Imre, vele kapus poszton erõsít a csapat, egyéb érkezõkrõl és távozókról nem tudott beszámolni Lázár Csaba. Annyit elmondott, hogy a környékrõl további fiatal játékosokat szeretnének leigazolni, de támaszkodnak az utánpótlásukra is. A kondíciók most sem a legmegfelelõbbek, de meg kell elégedniük azzal, ami van, a lenti öltözõben a fûtés és a melegvízrendszer javításra szorul, ameddig ez nem történik meg, addig a városi sportcsarnokban öltöznek át, és ott is fürdenek a játékosok. Az edzések mellett van lehetõség edzõmérkõzésekre is, erre már van ígéret is, ezeket hétvégenként tartanák meg, február végén pedig részt szeretnének venni egy sepsiszentgyörgyi labdarúgó tornán is. <<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 857. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.