Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.27.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 853. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.27. Közélet

Nem csak kapni, adni is kell néha

A.E.Tavaly is díszítettek, és ez a hagyomány az idén sem változott, hogy Baróton ifjúsági karácsonyfát állítsanak, a Posta mögötti téren, a Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesülete (ZIKE), a Youth Bank, és a Kapocs Ifjúsági Egyesület szervezésében.
Ráduly Róbert, a ZIKE elnöke elmondta, szeretnék, ha hagyománya lenne ennek, idén is közel negyven gyerek volt jelen a diszítésnél, ez a szám is azt bizonyítja, hogy van igény az ilyen jellegű dolgokra.
Az ifjúsági karácsonyfát péntek délután állították fel, amelyre saját kézzel készített díszek kerültek fel, ezeket a városi művelődési ház zongoratermében készítették el, a Kapocs Ifjúsági Egyesület tagjainak vezetésével.

Jó felvidulni, a családdal együtt ünnepelni
Ugyanaznap, a baróti Tanulók Házánál is évzáró ünnepélyt tartottak, melyre meghívták a szülőket, nagyszülőket, az előadások (zongoradarabok, szavalatok, énekek) után karácsonyi kiállító vásárra is sor került a gyerekek munkáiból.
Dimény Olga, a Tanulók Házának igazgatója értékelte az évet, és a gyerekek elvégzett munkáját, egyben köszönetet mondott mindenkinek, gyerekeknek, oktatóknak, szülőknek egyaránt, az éves munkáért, türelemért.
Alkalomhoz illő beszédében elmondta, a karácsony jó arra, hogy újra együtt legyen a család, jó újra nyugalmat találni, feltöltődni.
A köszöntőbeszéd és a szavalatok után, Pető Melina karácsonyi dalokat énekelt, Józsa Huba, Takó Benjámin és Dragu Florentina pedig zongoradarabokat adtak elő.
A karácsonyi ajdándékműsor végén, a jelenlevők megnézhették a gyerekeik által készített karácsonyi díszeket, kellékeket.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 853. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.