Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.27.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 853. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.27. Közélet

A.E. Folk kocsma és táncház volt vasárnap este Baróton, és nem is akármilyen, hiszen a teltház mellett, úgy a meghívott zenészek, az Elég Jó Zenekar, mint a táncosok, hajnalig ropták, és énekeltek együtt.

Az Elég Jó Zenekar nevéhez hûen kitett magáért, megtalálva a hangot, hiszen szinte megállás nélkül húzta a nótát a mulatni vágyó fiatalság talpa alá. Ennek meg is lett az eredménye, nem hiába írták ki a szervezõk az eseményt hirdetõ plakátra, hogy: belépõ a táncosabbik lábaddal! Hiszen egy adott pillanatban mindenki, ki így, ki úgy, de táncolt, vagy összefogódzkodva énekelt. A folk kocsma és táncház hírének hallatán mondhatni összesereglett a vidék fiatalsága, így az újratalálkozások öröme is nagyot emelt az est hangulatán. Mi több, az ünnepekre hazatérõ, a távoli országokban dolgozók is elégedetten állapították meg, hogy megérte már csak egy ilyen estéért is hazajönni, és igazi magyar nótát hallani, táncokat látni. Végül, de nem utolsó sorban köszönet a szervezõknek, és a támogatóknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a folk kocsma és táncház Baróton.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 853. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.