Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.12.06.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 850. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.12.06. Sport

Nem sikerült gyõzelemmel zárni az õszi idényt

A.E.Újabb veresége ellenére, meg tudta õrizni a bajnokságban elfoglalt 11. helyét a baróti focicsapat, igaz, nagy ünneplésre az eddigi szereplést összegezve nincs ok. A szombat délutáni, Bereck elleni mérkõzésen is kitûnt, sok, nagyon sok javulnivalója lesz a téli szünetben a barótiaknak. Az 1-3-as eredmény is bizonyítja, egy fecske nem csinál tavaszt, és azt is, hogy a labdarúgás, egy-két egyéni megvillanástól eltekintve, csapatjáték.
A elsõ félóra szinte esemény nélkül telt el, talán Szabó durva felrúgása a jobb vonal mellett, Kurta sárgája, Cojocaru és Vincze néhány beívelése, és egy vendég kapufa volt az, ami említést érdemel. Az elsõ félidõ hajrájában aztán felpörögtek az események, Barót két gólhelyzetet is elpuskázott, amibõl, valljuk be, az egyik százszázalékosan gólt ért volna, de kimaradt az is. Aztán ahogy a fociban lenni szokott, a kihagyott gólhelyzetek általában megbosszulják magukat, ez beigazolódott. Bereck szinte a semmibõl, egy ellentámadásból, jobboldali beadásból berúgta vezetõ gólját a 43 percben, az állva hagyott hazai védelem hathatós segítségével. A második félidõ ismét egy berecki kontrával és góllal kezdõdött, 0-2, itt nem ér megjegyezni, mi lett volna akkor, ha berúgják a barótiak a két ígéretes helyzetüket? Az eltiltásból visszatérõ Cojocaru ismét megrúgja saját gólját, ám ez a gyõzelemhez oly kevés volt, a vendégek ugyanis a mérkõzés véghajrájában egy szöglet utáni kavarodásból ismét gólt szereztek, beállítva az 1-3-as végeredményt.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 850. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.