Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.11.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 846. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.11.08. Aktuális hírek

November 5-én a vargyasi rendõrséget értesítette az 56 éves P.G., hogy november 1-jén egy nézeteltérést követõen a 33 éves I.H. ököllel megütötte. Ütés és más erõszakos cselekedetek gyanújával folyik kivizsgálás ellene.
November 11-én a bardoci rendõrséget értesítette a 33 éves K.I.L., hogy október 31-én, mialatt Székelyszáldoboson tartózkodott, három férfi halállal fenyegette meg. A kivizsgálás során azonosították a három fenyegetõt, és folyik a kivizsgálás ellenük fenyegetés vádjával.
November 3-án a baconi rendõrség azonosította O.A. 36 éves, és D.T. 29 éves személyeket, akik szekérrel 2 folyóméter faanyagot szállítottak. A kivizsgálások során kiderült, hogy a fát a Nagybaconi Polgármesteri Hivatal erdejébõl vágták ki. Törvénytelen favágás és bélyegezetlen fa kivágása vádakkal folyik kivizsgálás ellenük, a faanyagot elkobozták.
Október 30-án megelõzõ akciót szervezett a rendõrség, mely a jogtalan favágásokat hivatott megelõzni. Az akció során öt esetben bírságoltak, összesen 6000 lej értékben. Ugyanakkor elkoboztak 3,7 folyóméter tûzifát. Ugyanezen a napon a vidéki rendõrség is megelõzõ akciót szervezett a büntetések, kihágások elkerülése, valamint az erõszakos cselekedetek megelõzése érdekében. A rendõrség összesen 43 esetben ellenõrzött, autókat, szekereket állítottak meg. 11 esetben büntettek, összesen 2020 lej értékben.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 846. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.