Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.10.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 844. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.10.25. Közélet

Szombat délután háromig lehet még iratkozni

A.EÚjabb sajtótájékoztató keretén belül számolt be a vasárnapi Székely Nagy Meneteléssel kapcsolatos fejleményekrõl az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP). Szép Béla elnök ezúttal a szervezéssel, illetve a kisautókkal történõ szállítással kapcsolatos tudnivalókat ismertette.
Megemlítvén azt is, hogy sikerül egyezteti a többi párttal is, Szép mindenképpen azt szeretné, ha a gyülekezõ ponttól, a Murgó tetejérõl egységes konvojt alkotva indulnának Eresztevényre az erdõvidékiek.


A Baróti Állampolgársági irodánál továbbra is lehet jelentkezni, bár az autóbuszok helyei mind beteltek, a jelentkezést csütörtökön nem zárták le. Ugyanis lehetõség van kisautókkal is menni a menetre, így egészen szombat délután 15 óráig lehet még iratkozni személyesen, vagy a 0267-377790-es telefonszámon. “Mindenkit elviszünk, senkit nem hagyunk itthon, aki jönni akar” - fogalmazott az elnök. A Néppárt, továbbá a benzinbe is bepótol a kisautók esetében, autónként 30 lejjel járul hozzá az üzemanyaghoz, az autó tulajdonosának annyi a kötelessége, hogy a tankolást benzinnyugtával igazolja. Ott, ahol a jármûben csak egy-két személy van, az autósok több menetelõt is magukkal vihetnek, arra kérnek mindenkit, hogy ezt idõben jelezzék nekük. A szervezõk arra kérnek mindenkit, fõként a kisautóval indulókat, hogy lehetõleg a Hatod tetõn lévõ “Murgó” vendéglõ elõtt legyenek 9 és negyed tíz között.


Az RMDSZ is indít autóbuszt
Az RMDSZ baróti szervezete közleményt juttatott el szerkesztõségünkbe, amelyben az áll, hogy a párt is indít buszokat Eresztevényre, a busz vasárnap reggel indul a bányairoda elõl. A szállítás díja: 10 lej. Jelentkezni az RMDSZ irodában lehet (bányairoda földszint), vagy a 0267-377773-as telefonszámon. A jelentkezés péntek délután 15 órával a buszokra lezárul.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 844. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.