Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.08.31.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 785. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.08.31. Aktuális hírek

Augusztus 16-án a baróti rendõrség munkatársai Székelyszáldoboson megállították a 36 éves nagybaconi V. Albertet. Az iratok ellenõrzése során kiderült, hogy a férfinak nincs hajtási engedélye, és az auto ideiglenes engedélye is lejárt 2012. július 14-én. A rendõrség bejegyezetlen autó vezetése, valamint hajtási engedély nélküli vezetés vádakkal folytat kivizsgálást.
Augusztus 21-én a baróti rendõrséget értesítette T.Costel 38 éves baróti lakos, hogy augusztus 20-án ismeretlen tettesek egy 400 kg-os szénabálát vittek el a háza mellõl. A kár értéke hozzávetõlegesen 400 lej. Lopás gyanújával folyik kivizsgálás.
Augusztus 21-én a baróti rendõrök azonosították a július 31-én elkövetett biciklilopás tettesét, a 21 éves székelyszáldobosi L. Remus személyében. A biciklit visszaadták a tulajdonosának.
Augusztus 22-án a rendõrség tudomására jutott, hogy augusztus 11-én a miklósvári 20 éves B. József a Nagyajtai Polgármesteri Hivatal Ajtapataka nevû területérõl kivágott két fát. Törvénytelen fakivágás és lopás miatt folyik kivizsgálás.
Augusztus 23-án a baróti rendõrség munkatársai azonosították a július 31-augusztus 1 között történt falopás elkövetõit az 59 éves K. Károly és a 32 éves K. Sándor bardoci lakosok személyében. Az 1100 lej értékû kárt megtérítették és átadták a károsultnak. Minõsített lopás vádjával folyik a kivizsgálás.
Augusztus 23-án a baróti rendõrség azonosította az augusztus 1-én elkövetett falopás elkövetõit a sepsikõröspataki 25 éves D. Árpád személyében. A kárt megtérítették, és átadták a károsultnak. Folytatódik a kivizsgálás bélyegezetlen fa kivágása és lopás vádakkal.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 785. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.