Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.08.17.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 783. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.08.17. Sport

Antal Tímea országos bajnok!

Augusztus 11-12-én tartották az ifjúsági nõi országos döntõt a Varsolc-i (Szilágy megye) vizgyûjtõ gátnál. A RIKA Sporthorgász Egyesületet Antal Tímea képviselte, aki már bizonyított az elmúlt években, két ezüstérmet szerezve az egyesületnek.
Ebben az évben pedig beérett a sok éves befektetett munka, és Tímea országos bajnok lett kategóriájában. Szombaton Timi második helyezést ért el, nagyon szoros eredménynyel az elsõ helyezett után, csupán egyetlen kishal hiányzott az elsõ helyezésig, de a mérlegelés az mérlegelés, így hát 2 ponttal végezte a napot. Vasárnap abban a tudatban kezdte a versenyt, hogy esélyes az aranyéremre, viszont elsõ helyezést kell elérnie, és kilóra többet kell fognia a többieknél. Akarata és ügyessége sikerrel végzõdött, a mérlegelés után jóval megelõzte társait, és elsõ helyen végezve a kétnapi összesítettben, három ponttal országos bajnok lett. Gratulálunk a sikeréhez, és köszönjük, hogy az egyesületet, és városunkat ismertebbé tette ebben a kategóriában. Különösen az egyesület életében, és a horgász szférában nagy siker ez az aranyérem, hiszen már két aranyérmet és három ezüstérmet tudhat magáénak az egyesület ifjúsági kategóriában. Versenyhorgászatban országszinten ismert lett a RIKA egyesület, és Barót város. Az egyesület támogatása, segítsége, a versenyzõk hozzáállása nem volt hiábavaló, beérni látszik a befektetett energia. Az elért eredmények pedig magukért beszélnek, van 2 aranyérmünk, 3 ezüstérmünk, és egy horgászunk az országos A döntõben. Egy hat éve alakult egyesület életében ez nagy siker, itt a bizonyíték rá, hogy ha segítünk, támogatunk valamit, dolgozunk egy cél érdekében, eredményes lehet a munkánk. Reméljük, a jövõben is sikeresen szerepelünk az országos versenyeken, és elõbbre visszük a RIKA egyesület hírnevét, hogy majd az eljövendõ RIKA tagok büszkék lehessenek, hogy egy ilyen egyesület tagjai lehetnek.
GRATULÁLUNK TIMI, büszkék vagyunk rád, és köszöntünk az országos bajnokok között!!!
Ágoston Ferenc
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 783. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.