Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.06.22.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 775. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.06.22. Közélet

Továbbra sem üzemel a városi strand

A.E. Ha lassan is, de biztosan múlik a nyár, legtöbb helyen már elkezdõdött a strandidény, ami azt jelenti, hogy ebben a rekkenõ hõségben lehetõség nyílik arra az embernek, hogy felfrissüljön egy picit. Az effajta felüdülést jelen pillanatban csak egy helyen teheti meg az erdõvidéki polgár, mégpedig Uzonkában, a holland fürdõn. Igaz, ha van mersze, és elég ügyes úszó, akkor a környezõ tavak valamelyike is nagyszerû strandolási lehetõséget kínál, ám ez csak egy réteg igényeit elégíti ki. A tavak mellett van más lehetõség is, ám ide bizony gyomor kell, ezek pedig az itt lefutó patakaink, ám nem mindegy, hogy viszonylag tiszta vízben, vagy éppenséggel egy döglött malac mellett tesszük-e mindezt. A baróti strand mûködése tehát ebben az idõben nélkülözhetetlen, mégis nélkülözni kell, mert bár nemrég egy újat építettek, mégsem üzemel. A létesítmény volt már politikai cirkusz színtere, sõt, azt lehetett hallani, hogy amennyiben nem történik változás Baróton, a strand ügye úgy marad, ahogy van.
Lázár-Kiss Barnát nemhiába kerestük meg ezzel a kérdéssel, igaz, még nincs beiktatva tisztségébe (információink szerint jövõ héten kedden történik meg a beiktatás), ám hangsúlyozta, a strand ügye az elsõk között lesz, amit meg szeretnének oldani rövid idõn belül, még az idén nyáron. Arról, hogy miként mûködtetnék majd az egységet, még nem tudott konkrétumot mondani, annyit azonban hozzáfûzött, hogy mindenképpen egy helyi vendéglátó egységnek adnák oda a mûködtetést.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 775. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.