Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.11.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 745. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.11.25. Közélet

 Erdõvidék nagylelkû polgárainak köszönhetõen 2005-ben az elsõ összefogás alkalmával Bocz-Zoltán Imola mûtétjének támogatására 20.000 lej, 2006-ban a baróti Hisszük, Hogy Fontosak Egyesületnek 5.000 lej, 2007-ben a vargyasi Császár Istvánka megsegítésére 10.000 lej, 2008-ban a nagybaconi Szõcs Ferikének 18.000 lej gyûlt össze, míg 2009-ben a baróti Szakáts Iringó szívmûtétjének költségeire 9.300 lejt sikerült gyûjtenünk.
Idén, az autóbalesetben megsérült, 24 éves baróti Györfi (Baczó) Szende korházi kezelésének költségeire szerveztünk gyûjtést és a példaértékû összefogás következtében több mint 18.500 lej adománnyal sikerült a nehéz megpróbáltatásokat átélõ baróti családon segíteni. Reméljük, hogy a Szende állapota a közeljövõben jobbra fordul és mihamarabb felépül a család és mindannyiunk örömére. Szende családja és az Összefogás Nap SZENDÉÉRT rendezvénysorozat szervezõinek nevében ezúton is szeretnénk megköszönni mindazoknak a segítségét, támogatását, akik hozzájárultak a karitatív célú kezdeményezés sikeres megszervezéséhez és lebonyolításához. Elsõsorban köszönet mindazoknak, akik megtisztelték a rendezvényt jelenlétükkel és adományaikkal sikeressé tették azt. Továbbá köszönet az Erdõvidék hetilap szerkesztõségének és a nyomda munkatársainak a szervezésben nyújtott segítségért.
Köszönet a baróti Városi Mûvelõdési Ház munkatársainak, akik a rendezvénynek bérmentesen helyet adtak, illetve végig segítették a szervezõket munkájukban. Köszönet minden fellépést vállaló erdõvidéki elõadónak, együttesnek és csoportnak, illetve együttes vezetõnek, felkészítõ óvónõnek, tanítónõnek és tanárnak. Külön köszönet a csíkszeredai Party Cover Band együttes tagjainak az önzetlen segítségnyújtásért.
Kiemelt köszönet a baróti Metronom Kft-nek, nevezetesen Bogyor Attilának és segítõtársainak, az Erdõvidéki Összefogás Napok mindenkori hangosítóinak, akik a rendezvény díjmentes hangosítását vállalták fel és vitelezték ki a legnagyobb odaadással. Köszönet a támogatásért a baróti református, római katolikus, unitárius és baptista egyházaknak, a Gaál Mózes Általános Iskola, a Cimbora Óvoda és a Laura Ház pedagógusainak, a köpeci közbirtokosságnak, a Bodosi Kürtõs és a Cornettist kft-nek.
Végül, de nem utolsó sorban köszönet a rendezvénysorozat lebonyolításában oroszlánrészt vállaló EDISZ önkénteseinek, illetve köszönet a szervezõtársaknak: Antal Izabellának és Antal Istvánnak, Kisgyörgy Tündének és Demeter Gyöngyinek, valamint az elsõ összefogás kezdeményezõinek, a Cseresznyés házaspárnak: Cecinek és Csönyének. 
A rendezvény méreteit figyelembe véve könnyen megtörténhet, hogy véletlenül valaki kimaradt a felsorolásból. Elnézést kérve az érintettektõl ismételten megköszönjük kivétel nélkül mindenkinek a segítségét és támogatását, ugyanakkor további összefogásokra, önkéntes tevékenységekre bíztatjuk Erdõvidék polgárait, közösségeit az elkövetkezõkben is, mert: "Ahol hit és szeretet van, remény és jövõ van!".
Végezetül közöljük, hogy további támogatásokat a baróti OTP bankban a Szende édesanyja, Deak Eszter nevére nyitott bankszámlára lehet eljuttatni: RO25OTPV300000105893RO01.
 Lukács Kinga és Demeter Zoltán


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 745. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.