Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.11.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 743. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.11.11. Aktuális hírek

 Október 16-án a 26 éves B.I. és a 24 éves B.D. lügeti lakosok, valamint a 29 éves L.A. árapataki lakos 16 bélyegezetlen fát vágtak ki a bölöni közbirtokosság erdejébõl a Mikóbérc nevû helyrõl, melyeket 4-5 méteres darabokra vágva szekéren B.I. lakásához szállítottak. A tettesek a faanyagot felhasználták B.I. háztetõjébe, ezért nem lehetett elkobozni azt. Illegális fakivágás és lopás gyanújával folyik kivizsgálás ellenük.
 November 1-én értesítették a baróti rendõrséget, hogy október 29 és november 1 között ismeretlen tettesek Barót és a Technika telep közti útszakaszon 200 méter telefonkábelt vágtak le és loptak el. A kár értéke 6500 lej. November 3-án, kivizsgálásokat követõen, azonosították a tetteseket, a 29 éves F.L. és a 25 éves F.J. köpeci lakosok személyében. A tettesek levágták a kábeleket a faoszlopokról, a 120 méter kábelt elégették, a kb. 25 kg rezet eladták 420 lejért egy kõhalmi személynek. A kárt nem tudták megtéríteni, minõsített lopás és rongálás vádakkal folyik kivizsgálás az elkövetõk ellen.
 November 7-én a baróti rendõrséget értesítették, hogy közúti baleset történt, egy áldozattal. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy a 28 éves magyarhermányi L.S. mialatt a 122-es megyei úton Nagybaconból Sepsiszentgyörgy fele vezetett, nem megfelelõ sebességgel hajtva a nedves úton, egy veszélyes kanyarban kisodródott az úttestrõl és egy fának ütközött. A balesetben könnyebben megsérült az autóban utazó 34 éves nagybaconi O.A., akit a barótki kórházhoz szállítottak, de nem volt szükség a bent tartására. Az autóvezetõ 2006 óta rendelkezik hajtási engedéllyel, az alkoholszintet mérõ teszt negatív volt.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 743. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.