Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.10.07.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 738. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.10.07. Aktuális hírek

 Október 1-én délután a baróti rendőrséget értesítette a vargyasi 36 éves P.E., hogy Vargyasról Oklánd fele haladva az úton baleset történt, ahol egy biciklis megsérült. A rendőrség megállapította, hogy a vargyasi 56 éves D.D. miközben biciklizett Olasztelek felől Oklánd irányába a forgalommal szemben, valami elvonta a figyelmét a vezetéstől, és ezért az ellenkező irányból szabályosan közlekedő Audi autó, melyet J.I. 44 éves székelyzsombori lakos vezetett, elütötte. A balesetben D.D. az útra esett, könnyebben megsérült, ezért a baróti kórházhoz szállították, de nem volt szükség a beutalására. A két vezető nem fogyasztott alkoholt, a kivizsgálás folyik hibán kívüli testi sértés gyanújával. 

 Október 1-én a baróti rendőrséget értesítette a 60 éves vargyasi M.V., hogy a Technika telepen található, a SilvAlim tulajdonát képező kukoricaföldön néhány személy csöves kukoricát szed. A rendőrség a helyszínen tetten érte a 40 éves B.J.-t és a 37 éves P.P-t, mindketten vargyasi lakosok, akik az azonosítás pillanatáig kb. 110 kg csöves kukoricát szedtek le. A leszedett kukoricát átadták a tulajdonosnak, a kivizsgálás folyik minősített lopás vádjával. 
 Október 2-án a baróti rendőrséget telefonon értesítette a 40 éves brassói N.D., hogy Középajta bejáratánál baleset történt, ahol egy személy megsérült. A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy a 44 éves középajtai M.L. miközben egy beíratlan mopedet vezetett alkoholos állapotban (0,98 mg/l alkohol a kifújt levegőben) Középajta irányába, egy veszélyes kanyarban a sebesség miatt kisodródott a sávjáról, és az ellenkező irányból szabályosan közlekedő Mercedes Benz teherautó hátsó felének ütközött, melyet a 36 éves I.G. vezetett. Az ütközés során M.L. az úttestre esett, könnyebben megsérült, a baróti kórházhoz szállították, ahol kéz és lábsérülésekkel kezelik. A teherautó sofőrje nem fogyasztott alkoholt. A kivizsgálás folyik akaraton kívüli testi sértés gyanújával. 

 Október 2-án a 131-es megyei úton súlyos autóbaleset történt. A 31 éves baróti Gy.S. miközben BMW autóját vezette Olasztelektől Barót fele, egy veszélyes kanyarban nem csökkentette a sebességet, elvesztette az autó uralmát, áttért az ellenkező sávra, ahol frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő R.G 43 éves vargyasi lakos Skoda Fabia autójával, melybe utólag a Gy.S. autója után érkező másik BMW autó is belefutott, melyet a 31 éves K.A. baróti lakos vezetett. A baleset következtében súlyosan megsérült a 24 éves Gy.Sz. és a 2 éves Gy.H., és sérüléseket szenvedett Gy.S., K.A. és R.G. is. A másodiknak érkező autó vezetőjének leheletében 0,56 mg/l alkoholt mutatott a mérő. A másik két autóvezetőtől is mintát vettek az alkoholszint megállapítása érdekében. Folyik a kivizsgálás akaraton kívüli testi sértés gyanújával. 


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 738. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.