Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.10.07.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 738. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.10.07. KözéletAkár munkahelyet is kaphat az ember
A.E. Közel egy éve, hogy szerkesztőségünk felkereste Ágoston Annamáriát, aki akkor nyitotta meg új brókercégét városunkban, egy évvel ezelőtt arra voltunk kíváncsiak, hogy egy ilyen gazdaságilag instabil társadalomban, megéri-e  ilyen vállalkozásba kezdeni, ugyanakkor arra is rákérdeztünk, hogy mit tud nyújtani ügyfeleinek egy ilyen brókercég? Akkor a fiatal cégvezetőnő bizakodva tekintett a jövőbe, feltett szándéka volt, hogy minél több emberhez eljussanak ajánlatai, ugyanakkor segítséget nyújtson azok számára, akik nem igazán tudják, hogy mit jelent pl. bebiztosítani lakásukat, autójukat.
Annamáriától most ismét érdeklődtünk, egy év alatt milyen irányba sikerült elindulnia,  kudarc- vagy sikersztori az ő története? 
"Vállalkozásom egy éve töretlenül működik, az irodám is megvan, sőt, odáig jutottam, hogy már egy alkalmazottat is sikerült felvennem munkakönyvvel.  Mint cégvezető eljutottam arra a szintre, hogy megengedhettem magamnak, hogy szabadon választhassak a fejlődésem érdekében, ezért döntöttem úgy, hogy megválok a régi brókercégtől és egy újat hozok ide Barótra, melyben személy szerint több lehetőséget látok, úgy a magam, mint ügyfeleim számára. A cég Transilvania Broker néven működik, a székhelye ugyanott van a Kossuth Lajos 127. szám alatt (városi művelődési ház mellett), itt várjuk továbbra is leendő és új ügyfeleinket, akár egész héten, és programon kívül is. Mivel meggyőződésem, hogy nem mindegy, hogy mit tudunk ajánlani és nyújtani, ezért, aki hozzám fordul, annak rengeteg kedvezményben lehet része. Először is 2 biztosítóval többet tudok ajánlani, mint eddig.  A lakásbiztosításoknál is jóval többet ajánlok, mint általában egy  biztosító (földcsuszamlás, földrengés és árvíz), nálam, mivel én egy brókercég vagyok, nagyobbak a lehetőségek, mert több biztosító árajánlatával és csomagjával tudok szolgálni egyszerre és a kliens el tudja dönteni az által, hogy mire van szüksége. A biztosítás, lassan már elmondhatom, személyre szabott lett. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy kössön lakásbiztosítást, de ne azért, mert kötelező, hanem mert így biztonságosabb  az élete. Pl. a Víz  és a Budai Nagy Antal utcában a tavalyi két árvizet követően mindenki megkapta a kártérítését, akinek volt lakásbiztosítása. A közel egy év alatt 800-1000-re tehető azok száma, akik nálam kötötték meg a biztosítást, ezek stabil kliensnek bizonyultak, mert még mindig visszajárnak, azért ezek a számok konkrétumok. A cég csakis fejlődött, hiszen ma eljutottam arra a szintre, hogy nemcsak ajánlani tudok, hanem meghálálni is a cégbe fektetett bizalmat. A kedvezményeimbe sikerült helyi kis cégeket is bevonnom kisvállalkozókat, így közösen sokkal könnyebb, ugyanakkor mindenki jól jár. Ráadásként, aki nálam köti meg kötelező gépjármű biztosítását, az bónusz tagsági kártyát kap, amelynek értelmében helyi autós cégeknél (szervíz, autós üzlet, autómosó, gumiszervíz) kedvezményekben részesül. Már második alkalommal indítjuk ezt a kedvezményt és sikerről számolhatok be, akinek meg van a kártyája az érdemes rá figyeljen és kihasznalja a kedvezményeket. S ez még nem minden: ajándékba egy 5 literes ablakmosót is kap  tőlem! Aminek pedig kifejezetten örülök az az, hogy megvan annak a lehetősége, hogy az itteni embernek, akinek nincs munkahelye munkalehetőséget biztosítsak. Aki elég rugalmasnak érzi magát, hogy beletanuljon és dolgozzon ebben a szakmában, annak mi képzési lehetőséget biztosítunk, ami után minden feltétel adott, hogy nálunk dolgozzon és ő is sikeres legyen!


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 738. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.