Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.07.29.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 728. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.07.29. Aktuális hírek

Roncstraktor program
Nagy József, az Országos Környezetvédelmi Ügynökség elnöke felhívja az érdeklõdõk figyelmét, hogy jóváhagyásra került a traktorokat és egyéb mezõgazdasági gépeket érintõ támogatási program.
További hírek programról:
http://www.green-report.ro

Képzés vidékieknek
A Civitas Alapítvány ingyenes képzést indít azon erdõvidékiek számára, akik gondolkoztak már vállalkozás indításán vagy fejlesztenék jelenlegi vállalkozásukat.
A képzési idõszak figyelembe veszi a vidéki életritmust, így a 12 napos hétvégi képzésre 2011 októbere és decembere között kerül sor. A résztvevõk a következõ területeken kapnak felkészítést: vállalkozás bejegyzése, számítástechnika, számla- és ügyvitel, marketing-alapismeretek, kommunikáció, üzleti terv készítése. A befejezés után két akkreditált diploma szerezhetõ meg.
Képzés helye: Barót.
Jelentkezés: videkivallalkozas@gmail.com, 0266-218.481, 0737-015.483
Határidõ: 2011. július 31.

Cserkésztábor
 Mivel a nyári programoknak, közel sincs vége az Erdõvidéki Ifjak Szervezete, tovább munkálkodik, hogy a fiataloknak szórakoztató de értelmes elfoglaltságot biztosítsanak.
Augusztus 14 - 18-ig cserkésztábort szervezünk a Gaál Mózes Általános Iskolával partnerségben. Várjuk minden olyan V-VIII osztályos fiatal jelentkezését aki szereti a természetet és az ifjúsági programokat. Helyszín a Vargyas- szoros, tábordíj 100 lej(ami tartalmaz: étkezést 5 napra, polót, sapkát, golyóstollat)
Jelentkezni lehet, vagy további információ Lukács Kingánál, a 0742261710 -es telefonszámon, vagy az ediszedisz@yahoo.com e-mail címen.
  EDISZ

Megszavazzák, nem szavazzák?
 Ma, 13 órától Baróton újra összeülnek a város gazdái, hogy immáron a negyedik alkalommal, a polgármester által elõterjesztett napirendi pontokat megvitassák és elfogadják.
A napirendi pontok a következõk:
- Költségvetésmódosítás (ebbe bele van foglalva a több mint hétszáz milliós- miklósvári kultúrotthon csatornázására szánt összeg. Az RMDSZ frakció többször kérte a polgármestert, hogy ezt a tételt vegye ki, és külön pontba vitassák meg.
- falvak õrzése
- a válási érték meghatározása


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 728. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.