Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.05.27.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 719. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.05.27. Sport Lázár Csaba  XV. alkalommal rendezte meg Barót az egyre színvonalasabbnak mondható Tánc- és Tornafesztivált. A fesztiválra, melyet Dimény Olga tanárnõ szervezett, szombaton került sor a városi sportcsarnokban.
Évrõl-évre egyre több résztvevõ érkezik a versenyre, ezúttal is  több helységbõl érkeztek csapatok a megmérettetésre.
A legtöbb és a legjobb helyezéseket ezúttal is a házigazdák érték el, a baróti Tanulók Klubjának csoportjai, de senki nem távozott üres kézzel, minden résztvevõ dicséretben részesült.
Az I-IV. osztályosok körében a baróti Mozaik elsõ helyezést ért el, második helyet szereztek a kézdivásárhelyi kisiskolások, a harmadik helyet pedig a kovásznai Dominó és a baróti mûvelõdési ház Syncron elõadása érdemelte ki.
Az V-VIII. osztályosok csoportjában a  baróti Mozaik szintén elsõ helyezést ért el, elsõ díjat szerzett még a marosvásárhelyi Brio együttes és  a balánbányai Sprinteni együttes. Megyénkbõl kétszer is másodikként végzett a kovásznai Tanulók Klubjának La Fiesta együttese, a kézdivásárhelyi Tanulók Klubjának mazsorettjei, a baróti Syncron pedig egy-egy ezüstöt szerzett.
A IX-XII. osztályosoknál a baróti Mozaik tánccsoport két elsõ helyezést ért el, és ugyancsak elsõ díjat kapott a sepsiszentgyörgyi Ida Aerobic csoport is. Második díjat az Ida Aerobic és a kovásznai Rhithmus együttes kapott, utóbbiakat harmadik díjjal is jutalmazták.
Dimény Olga tanárnõnek odaadó és lelkes munkájáért három végzõs diák: Berszán Kincsõ, Farkas Timea és Kovács Andrea is köszönetet mondtak, és egyben el is búcsúztak a Mozaik tánccsoporttól.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 719. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.