Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.11.26.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 693. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.11.26. Aktuális hírek

Meghívó
 Aktuális pályázatok kezdõ és haladó vállalkozóknak címmel szemináriumot tartanak az AQUAPROFIT Consulting szakemberei 2010. november 26-án 17 órától Baróton a Party Pubban. Minden érdeklõdõt szívesen látnak a szervezõk! Nagy József, az Országos Környezetvédelmi Ügynökség-, és a baróti RMDSZ elnöke elmondta, hogy fontosnak tartja azt, hogy a háromszéki, az erdõvidéki vállalkozók idejében értesüljenek a támogatásokról. Hangsúlyozta, hogy ezekre a projektekre fel kell készülni, hiszen legtöbb esetben szoros a határídõ és csak a felkészülteknek sikerül leadni idõben a megfelelõ minõségû dokumentációt. Fontosnak tartja, hogy gyakorlati szakemberektõl kapjanak információt az érdeklõdõk. Éppen ezért hívták meg Barótra az AQUAPROFIT Consulting szakembereit. Az említett cég elsõsorban gazdaságfejlesztési projektekkel foglalkozik a tervezéstõl a finanszírozási tanácsadáson át a kivitelezésig. Támogatják a beruházásokat ipari, mezõgazdasági és turisztikai területeken egyaránt. Például, õk készítették a Zöld Álmok Strandja tervet, amely Miskolctapolcán egy fürdõ szolgáltatásfejlesztõ projektje. Várhatólag az aktuális pályázatok kezdõ és haladó vállalkozók címû szeminárium hozzájárul a gazdasági válság enyhítéséhez pénzforrás bevonás és tevékenység bõvítés lehetõségek bemutatása révén.

Civil kerekasztal Erdõvidéken
 A CIVEK (Civilek Háromszékért Szövetség) közösen a baróti Gaál Mózes Közmûvelõdési Egyesülettel civil kerekasztalt szervez november 29-én, hétfõn 18 órai kezdettel Baróton. Az esemény meghívottjai: Ördög Gyárfás Lajos szaktanácsadó, a Kovászna Megyei Tanács pályázati felelõse, illetve Zelch Mária közgazdász. A találkozó helyszíne: Barót, Erdõvidék Múzeuma - Kászoni Gáspár terem.
Szerettel várunk minden érdeklõdõt!

Rajzpályázat kisiskolásoknak
 A Dr. Fábián László Egyesület és az Erdõvidék hetilap Szerkesztõsége felhívással fordul a meséket olvasó általános iskolásokhoz.
Kedves gyerekek! Illusztráljatok egy Benedek Elek vagy Ion Creangã mesét! A rajzokat A4-es vagy A3-as formátumú rajzlapra készítsétek. Bármilyen technikával készítve szívesen elfogadunk. Rajzaitokat juttassátok el december 1-ig az Erdõvidék hetilap szerkesztõségébe vagy Antal Izabella tanárnõhöz. A rajz hátára tüntessétek fel a neveteket, az iskolátok nevét, életkorotokat (osztályt), a mese írójának nevét és a mese címét, a saját- vagy a szüleitek telefonszámát. Az eredményekrõl és a díjazásról a Mikulás fog értesíteni. Rajzoljatok és nyerjetek!
Sikeres munkát kívánnak a szervezõk!


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 693. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.