Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.10.01.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 685. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.10.01. Aktuális hírek

Gitárest és lemezbemutató
 Október 8-án, jövõ pénteken 20 órától, az erdõfülei kultúrotthonban gitárestre kerül sor Tókos Melinda (Barót) részvételével. A koncert keretében bemutatásra kerül az elõadó Fények és árnyak címû elsõ lemeze is.

Fiatal Pedagógusok Találkozója
 A Háromszéki Ifjúsági Tanács partnerségben az Erdõvidéki Ifjúsági Szervezettel, a Szentgyörgyi Ifjúsági Klubbal és az Etnikumközti Hivatallal, 2010. október 15 - 17. között második alkalommal szervezi meg a Fiatal Pedagógusok Találkozóját, "Szakma vagy hivatás - Pedagógus értékek a közoktatásban" témával. A program helyszíne az uzonkafürdõi “Uzonka” panzió.

Jubileumi gálamûsor
 Október 12-én, kedden este 7 órától Baróton, a Városi Mûvelõdési Házban lép fel a 20 éves Háromszék Táncegyüttes és az M Stúdió, Táncbeszéd címû közös jubileumi gálamûsorukkal. Jegyek elõvételben aVárosi Mûvelõdési Ház jegypénztárában. Fekete Réka: Táncbeszéd c. könyve amelynek bemutatója az együttes 20 éves születésnapján volt, kapható elõadások elõtt /után, továbbá a Háromszék Táncegyüttesnél. További információ: www.hte.ro

Õszi vásár
 A Hisszük, hogy Fontosak Egyesület Õszi vásárt szervez október 15-én, pénteken Barót központjában (rossz idõ esetén a Városi Mûvelõdési Házban). Érdeklõdni a 0748807850 vagy a 0755267140-es telefonszámon lehet. Minden kézmûvest várnak.

A Tanulók Klubja tanévnyitója
 A baróti Tanulók Klubja a 2010-1011-es tanévet október 4-vel kezdi a tavalyi órarend szerint. Jelentkezni a következõ körökre lehet: informatika-elektronika, báb, kézmûves, moderntánc-mazsorett, karting. Minden érdeklõdõt szeretettel várnak!

Ünnep Nagyajtán
 2010. október 2-án szombaton 11 órától Nagyajtán ünnepi istentiszteletre kerül sor, amelyen az unitárius püspök hirdeti az igét, majd közösségiház-avatóra és ünnepi mûsorra kerül sor.

Gábor Áron ágyúja Baróton
 2010. október 9-én délután kerül sor Gábor Áron egyetlen fennmaradt eredeti ágyújának és a Gábor Áron emlékkiállításának megnyitójára. Az ünnepség színvonalát emeli közremûködésével a gidófalvi Szilaj Hagyományörzõ Egyesület huszárainak felvonulása, a kézdivásárhelyi fúvószenekar és az olaszteleki Harmónia nõi kórus, valamint a kisbaconi Farkas Boglárka szavalata. A rendezvényt megtiszteli jelenlétével Kelemen Hunor, Románia kulturális minisztere.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 685. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.