Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.06.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 671. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.06.25. Sport

Kétszeres siker a zónadöntõn
 Kilenc megyébõl csak öt képviseltette magát a június 18 és 20 között a Pompaházi-tónál tartott megyék közti horgászversenyen. Összesen 14 versenyzõ mérte össze tudását és szerencséjét az országos döntõre való továbbjutás céljából. A verseny három, egyenként három órás fordulóból állt, melyekbõl az elsõ kettõben kötelezõ volt machbottal vagy rakósbottal horgászni, a harmadikban pedig mindenki szabadon választotta meg a horgászati technikáját. A három nap alatt volt néhány izgalmas momentum, mint például az amikor Parajdi Géza udvarhelyi horgásztársunk,  keszegezõ szerelékével és törött nyelû merítõhálójával a partra kényszerített egy gyönyörû 7,7 kg-os busát. A három nap alatt többször változott a sorrend, majd vasárnap a végsõ összesítés után kiderült, hogy a versenyt Lozincã Florin, Neamþ megyei horgász  nyerte aki 7580 pontot szerzett, õt követte Antal Zsolt 5380 gr. zsákmánnyal és a harmadik helyen, nagy örömünkre Péntek József ugyancsak baróti horgász végzett 4570 grammal. Az országos döntõre tovább jutottak még Olariu Ovidiu Suceava megyébõl és a már említett Parajdi Géza Udvarhelyrõl. Sok sikert kívánunk nekik a július 16 és 18 között Varsolcon  (Szilágy megye) sorra kerülõ országos döntõn.
Megyes Zoltan

 
FIGYELEM

Tavaly az országos bajnokságon (Varsolcon) a baróti Balázs Magda képviselte Kovászna megyét, az ott elért hatodik helyezésével bekerült a román nõi horgászválogatotba, így jogot nyert arra, hogy résztvegyen az idén Dél-Afrikában megrendezendõ horgászvilágbajnokságon.
   Balázs Magda nemcsak Romániát, hanem Kovászna megyét, és Erdõvidéket is képviselné, öregbítené hírnevét. Ahhoz azonban, hogy eljusson a világbajnokságra, anyagi támogatásra van szüksége, hiszen egyedül nem képes fedezni kiadásait (edzések, felszerelés).
   Aki úgy gondolja, hogy Balázs Magdát szeretné támogatni, hogy így képességeihez méltón tudja majd képviselni Kovászna megyét, az a következõ bankszámlaszámra küldje a felajánlásokat:
 RO03OTPV300000356200RO01.

Olvassa a világhálón oldalunkat:
www.erdovidekihorgasz.webuda.com oldalon


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 671. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.