Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.04.30.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 663. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.04.30. Sport Szombaton, április 24-én XIV. alkalommal tartották meg a nemzetközi tánc és tornafesztivált a baróti új sportteremben összesen huszonkét csapat részvételével: Focºani, Vaslui, Bîrlad, Ramnicu Sarat, Bukarest VI. ker., Marosvásárhely, Ialoveni – Moldva köztársaság, Bukarest V. ker., Cugir, Gyulafehérvár, Oneºti, Balánbánya, Székelyudvarhely, Hétfalu, Zernyest, Csíkszereda, Bodzaforduló, Kovászna, Sepsiszentgyörgy, Ida Aerobik – Sepsiszentgyörgy, Adjud, Mozaik – Barót csapatainak részvételével. Több mint négyszáz gyerek versenyzett ezúttal csak csapatokban, óvodástól tizenkettedikes diákig minden korosztály képviseltette magát. Minden korosztálynak több díjat, dicséretet osztottak ki, kiemelkedõ eredményeket értek el az I-IV. osztályban Bukarest, Bîrlad, Barót, Vaslui csapatai, az V-VIII. osztályban Zãrneºti, Ida Aerobik – Sepsiszentgyörgy, Barót, Ialoveni csapatai, és a líceumi osztályokban Hétfalu, Barót és Marosvásárhely csapatai. A zsûrinek nem volt könnyû dolga eldönteni, a sok színes fellépés közül melyik a legjobb, azonban több csapatnak sikerült maximális pontszámot elérnie, az I-IV. osztályosok közül a baróti Mozaik csapatnak a Bohóctáncért, az V-VIII. osztályból a baróti Aerobiknak, valamint a líceumi osztályoknál a baróti Hip-Hop produkciók érték el a zsûri tetszését legjobban. A zsûri elnöke Téglás István színész, volt tornász, Biró Kinga volt tornász, Szabó Irénke volt tornász, Nagy Csilla jövendõbeli tornatanár, volt Mozaik tag, és Lukács Enikõ.
Az ünnepség meghitt pillanatai voltak, mikor búcsút vettek a XII. osztályos Deák Ervintõl, aki négy évig volt Mozaik tag, Kulik Gabriellától, aki nyolc, és Román Beátától, aki tizennégy évig volt Mozaik tag. A végzõsök Mozaik kupát és aranyérmet kaptak ajándékba valamint pólót, a Mozaik tagok aláírásával.
„Azt akarom tisztán és fehéren, legyetek vígak, bársonyba járók, kezetekben aranyérem, hódítsátok meg a világot” - hallhatták Dimény Olga tanárnõjüktõl útravalóul, búcsúzóul.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 663. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.