Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.04.02.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 659. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.04.02. Aktuális hírek

 29-én a nagyajtai rendõrségen jeletette K.L. 47 éves nagyajtai lakos, hogy B.E. 34 éves nagyajtai lakos március 15-én ittas állapotban jogtalanul behatolt az udvarára, egy fejszével leütötte a lakás ajtajáról a lakatot, és mikor hagyta el az udvart, a sértett felet megverte, aki a sepsiszentgyörgyi kórházba került. Törvényszéki orvosi papírt állítottak ki sérüléseirõl, az elkövetõ ellen a nagyajtai rendõrség eljárást indított magánlakássértés, rombolás, testi sértés vádakkal.


 29-én Gy.M. 29 éves nagyajtai lakos jelentette a rendõrségnek, hogy ugyanaz a B.E. nagyajtai lakos õt is halállal fenyegette egy ajtai kocsmában, ahol a feljelentõ kiszolgálóként dolgozik.

 20-án reggel a baróti közlekedési rendészet ellenõrzést tartott Nagybaconban, ahol megállítottak egy kovásznai rendszámú traktort, melyet M.L.Zs. 28 éves málnási lakos vezetett. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a sofõr nem rendelkezik hajtási engedéllyel, a traktor vezetését pedig édesapja, M.D. 65 éves málnási lakos bízta rá. A sofõr ellen eljárást indítottak hajtási engedély nélküli vezetésért, édesapja ellen pedig eljárás indult azért, hogy átengedte a traktort a fiának.

 18-án D.M. bodosi lakos értesítette a baróti rendõrséget, hogy Barót határában, a mezõgazdasági területérõl lopják az õsszel le nem szedett törökbúzát. A helyszínen tetten érték J.J. 18 éves köpecbányai lakost, aki kb. 80 kg csöves törökbúzát szedett le. Eljárást indítottak ellene .

 27-én a baróti rendõséget értesítette Sz.A. 24 éves baróti lakos, hogy akkor éjjel 2 óra 10 perckor, miközben a Mania diszkóklubban tartózkodott, T.I. 21 éves baróti lakos ellopott egy mobiltelefont a kabátja zsebébõl, amely a székre volt letéve. Mikor észlelte, azonnal szólt a rendfenntartóknak, akik a diszkó kijáratánál az elkövetõnél meg is találták a telefont. Eljárás indult ellene lopás gyanújával.

 30-án a baróti rendõrség azonosította B.M. 33 éves miklósvári és N.E. 59 éves bölöni lakosokat, akik jogtalanul kivágtak és elloptak két fát az iskola erdejébõl, amely a nagyajtai polgármesteri hivatal tulajdonát képezi. Az elkövetõk ellen eljárás indult törvénytelen fakivágás, lopás gyanújával.
 30-án 18 órakor a 131-es megyei úton Miklósváron egy közlekedési baleset történt. T.K. 18 éves köpeci lakos egy robogóval közlekedve nem tartotta be a megfelelõ sebességet a kanyarban, elvesztette uralmát a robogó fölött, és felborult. T.K, és utasa, a 18 éves köpeci Cs.L. Könnyebb sérüléseket szenvedtek, a baróti kórházba szállították õket.
 30-án 21.40-kor B.Cs. középajtai lakos értesítette a baróti rendõrséget, hogy miközben a nagyajtai minifoci csapata a baróti sporteremben játszott, a sportterem öltözõjébõl elloptak három mobiltelefont és 760 lejt. A károsultak B.I. 40 éves, B.G. 41 éves, L.L. 31 éves, és F.L. 34 éves. A kivizsgálás során kiderült, hogy az ismeretlen tettes az öltözõ ablakán át jutott be az öltözõbe, amely nem volt bezárva.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 659. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.