Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2008.10.31.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 586. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2008.10.31. Magazin

Kos – márc. 21- ápr. 20.

Nagyon csábít téged, hogy mindent energikusan és pillanatnyi ihletből oldj meg. Vannak persze olyan területek, ahol ez a módszer nagyszerűen beválik. Ha például új kapcsolatokat kell szerezned, akkor nincs ideje a habozásnak, a hosszantartó előkészületeknek. Ilyenkor támaszkodhatsz rögtönző képességeidre.Más a helyzet, ha már egy meglévő kapcsolat megszilárdítására van szükség.

Bika – ápr. 21- máj. 20.

Ne üsd bele az orrod mások dolgaiba, mert könnyen lehet, a te orrodra koppintanak. Igaz, hogy csak jót szeretnél, de most ezt sem veszik tőled szívesen. Saját ügyeidben is legyél türelmes, amennyire csak lehetséges. Az ünnepek alatt különösen hajlamos leszel arra, hogy megsértődj, sőt elkapkodj dolgokat, és ezzel másokat is megbánts.

Ikrek – máj. 21- jún. 21.

Megpróbálsz alkalmazkodni a környezetedhez, de az most alig sikerül. Nem is kellene ezt a vonalat erőltetned, mert most nem a közösségi kibontakozás útja a legígéretesebb lehetőség. Keress egyéni utakat, főként, ha munkáról és üzletről van szó. Az esetleges kockázatvállalás is könnyebb lesz, ha nem kell mások szempontjait is figyelembe venned.

Rák – jún. 22.- júl. 22.

A felnőtt embernek egészen más az ünnep, a készülődés, mint a gyermeknek. Nincs benne annyi várakozás, annyi bátortalan öröm. Sokkal inkább kijut az idegeskedésből, takarításból, sütésből-főzésből. Arra vágyik, bár tudja, hogy ez szinte lehetetlen, hogy egyszer máshol töltsék ezeket a napokat. Olyan helyen, ahol pazar kiszolgálásban van részük.

Oroszlán – júl. 23.- aug. 23.

Minden lehetséges módon arra törekszel. hogy előtérbe kerülj, kinyilatkoztatásaidat mérvadó véleményként fogadják el. E vágyad teljesülhet, de nem biztos, hogy a végén örülni fogsz a központi szerepnek. Egyrészt, mert veszélybe kerül függetlenséged, másrészt pedig, ha valamiben tévedsz, azt sokkal súlyosabban ítélik meg, mivel minden amit csinálsz, szem előtt van.

 Szűz – aug. 24.- szept. 23.

Úgy tűnik, hogy minden gördülékenyebben halad, mint eddig tapasztalhattad. Aktuális feladataidat igyekszel pontosan, precízen elvégezni. Csakhogy a szorgalom önmagában igencsak kevés. Többet kell tenned azért, hogy kellőképpen észrevegyék rátermettségedet, tehetségedet. Csupán kicsit látványosabban kellene dolgoznod, mint eddig.

Mérleg – szept. 24.- okt. 23.

Az elkövetkező hét a reméltnél is jobban sikerül. Úgy érzed, van valami a levegőben, amitől olyan gondolataid támadnak, amelyeket esetleg nagyon furcsának, sőt ijesztőnek találsz. Ha valaki rajtad kívül is készülődik a közelgő ünnepekre, váltsd valóra az ilyesfajta reményeidet. Örökre magadhoz láncolhatsz valakit. Persze akkor sincs baj, ha az ilyen lehetőségeket nem ragadod meg.

Skorpió – okt. 24.- nov. 22.

Nagyon nehezen tűröd a véleménykülönbségeket, a kisebb- nagyobb összeütközések pedig teljesen elszomorítanak. Talán már megbántad azt, hogy éppen a közelmúltban szorosabbra fűzted egyik- másik kapcsolatodat. Nem kell általános vitát nyitnod mindenfajta csippcsupp kérdésben. Különösen pedig akkor legyél rugalmas, ha netán nevelési feladatokat kellene megoldanod.

Nyilas – nov. 23.- dec. 21.

Nagyon csábít az, hogy mindent energikusan és pillanatnyi ihletből oldj meg. Vannak persze olyan területek, ahol ez a módszer nagyszerűen beválik. Természetesen, ha például egy új kapcsolatot kell vagy szeretnél szerezni, akkor viszont nincs helye a habozásnak, a hosszantartó előkészületnek. Ilyenkor támaszkodhatsz rögtönző képességedre.

Bak – dec. 22.- jan. 20.

Valaki megtetszett mostanában, de valahogy nem szívesen kezdeményezel. Büszkeséged persze még keveredik is gátlásosságoddal, és ennek eredményeképpen csak vársz és vársz és ábrándozol és ábrándozol. Sajnálatos módon ez az állapot kielégít, sőt szinte boldoggá tesz, hiszen a tehetetlenségnek megvan az az előnye, hogy legalább nem kell elkötelezned magad.

Vízöntő – jan. 21.- febr. 19.

Előnyös változások várhatóak az üzleti kapcsolataidban. De egyetlen bökkenő van , az pedig az, hogy semmi sem fog megtörténni az aktív közreműködésed nélkül. Ne kényelmeskedj hát, hanem mindent vegyél kellően komolyan, ami új lehetőségeiddel függ össze. A legfontosabb, hogy figyelj, fülelj, és lépj!

Halak – febr. 20. - márc. 20.

Egy rövidke időre teljesen lekötnek a szakmai és pénzügyi teendőid. Nagy lendülettel kezdesz bele egynémely tárgyalásba, de aztán meglehetősen hamar elszáll minden lelkesedésed. Talán a belső motiváció hiányzik, de persze az is lehet, hogy most valóban nincs értelme küzdeni, a várható eredmények nincsenek összhangban a beléfektetett energiával.

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 586. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.